let them eat cake

Fin, jag sitter här och skrapar bort nagellacket med en liten kniv.  har inget aceton hemma (y) 

weekend

Tja fan gubbe! (som jossan brukar säga).   Jag kan ju fortsätta berätta lite om vad som hänt i helgen, i fredags så titta jag klart på filmen som va rätt bra Rose red. efter de bar de av till lejla en stund och sen till lotta som sov hos mig och tog upp hela sängen! lördagen åkte vi upp till trollhättan för att jasmine skulle köpa skor, mötte mamma och emelie där uppe så åkte hem med dom, sov en stund och sen in i duschen, åkte till josefine och tjata lite med henne & gjorde iordning mig. sen åkte lotta,josefine,jasmine & jag iväg till västerlanda vid halv tio tiden, det var allt trevligt. Och idag är det söndag om ni ville veta,  josefine kom förbi förut en stund och lämna lite saker och tjata :) trevligt.  senare ska jag plugga och hålla emelie sällskap medans hon städar bilarna, jag har en låt jag brukar sjunga för henne när hon städar (åhhhh fatti lapp det gäller dej inte mej) 

Ciao ♥


NEJDÅ!

Hellu! , idag är jag ledig (de var jag igår med haha! iallafall så i onsdags så sluta jag tidigt gick förbi farmor och fick en ask med ett halsband och örhängen så snällt <3, sen hem och sov (a) , sen blev det trollhättan med lotta.  köpte bikini, trosor och skor. efter de åkte vi till jenta där tjejerna var. I torsdags så vaknade jag vid nio men somna sen om till ett.  min mobil har också slutat funka :o!  eller jaa jag kan inte skicka eller ta emot sms :o , (nej mitt comviq har inte gått ut!).  iallafall så möte jag josefine för att låna en film av henne och ta en promenix :) , när vi precis är framme hos mig kommer josefine på att vi ska gå in till boströms, men tjena jag bor 45 min i gå väg till edet :o , jaja så bar vi iväg och mötte josefines man, kalsse man - mannen med klass.  Jag köpte cola om ni ville veta, mina ända planer den kvällen var att dricka cola och titta på den filmen jag lånat men NEJDÅ! när jag kom hem så har emelie tagit filmen :o , that bitch!   så jag och datan höll sällskap resten av kvällen tills emelie kommer hem och har glömt  filmen hos mailn, Förvånande? svar: nej.  Idag är det fredag för dom som ännu inte vet.  vaknade för några timmar sen och då hade emelie hämtat filmen , så nu ska jag se en 4 timmars lång underbar skräck film. det konstiga är att jag drömde om den här filmen i förrgår natt ( och det var 3 år sen jag såg den senast )   senare kommer kanske becka och joinar. 

ciao ♥också

Hellu.  Har inte orkat vara social på bloggen, men iallafall så har det inte hänt så mycket ändå, fredag mys med tjejerna. lördagen blev det va med becka och senare på kvällen öresjö. sen blev det söndag och ångest. iallfall så har jag varit duktig på mina prov (a)   so: vg   kemi:vg   musik 2 sidor:  vg & mvg .   och på trosdag har jag utvecklingssamtal -.- hoppas det går bra :o  ,  imorgon träning och i helgen grillning mys!   

http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY


Lars Winnerbäck - De Sista Drömmarna

över torgen här går var och en för sig, om vi förlorar varandra här i vimmlet så minns att jag står bakom dig!


RSS 2.0