so jealous

Hellu! Fredag idag, härligt!  först va det skolan sen till studio m och fixa håret hos malin (som är super duktigt by the way)  senare kom lejla och josefine, och nu sitter jag bara här med musik. imorgon blir det mys med dom bästa och söndag ikea underbart!   och här är en liten fakta present till jasmine, du kan köpa den här hahaha:)
waking up in vegas

Hej, nu är jag hemma igen efter en lång skol/trollhättan dag. Men det är en sak som gör mig riktigt upprörd! jag har tappat bort mitt f-kort en gång innan och så hitta jag det i en jacka men nu har jag gjort det igen,  jag går på bussen stoppar ner kortet i fickan och sen när jag precis gått av bussen och den åkt iväg så hittar jag det inte. då har det alltså ramlat ur fickan i bussen -.-  helvete!,  jag har alltid otur :o  kommer inte på något mer att skiva.

ciao


Nattblogg

tjoho eller nått, idag så har det varit skola för min del, och imorgon ska jag upp till thn med jossan, trevligt tycker jag då. Ja har la inte så mycket att berätta egentligen mer än att jag verkligen måste sova nu :o  och just de! jag har ändrat om i mitt rum idag, tror jag har någon gammal bild på hur det såg ut innan så ni kanske får se "före" och "efter" bilder, men bara kanske haha. Iallafall så tycker jag det blev rätt mysigt ändå, ska prova sov såhär nu inatt så får jag se hur det känns, hahahah låter konsigt i know men visste ni att man kan sova ännu bättre eller ja bara bättre genom att ha det på ett speciellt sätt i rummet, mycket fiffit (och nu tänker ni säkert att jag verkligen är en blåst bimbo) men iallafall och på söndag åker jag och eme till ikea så då ska jag köpa mer skit som jag nog kan ha användning av. Även fast jag kommer tröttna på dom nya sakerna ganska snabbt, men så är det nog för alla.  Men nu fick jag mig iallafall ihop en liten story, jag som trodde jag bara kunde komma på 2-3 rader :ofan vad jag skriver iallafall i alla meningar! :o


RSS 2.0